Ultieme buitencoaching
voor jou en/of je team

Björk Buitencoaching biedt jou en/of je team een prachtig programma aan in de ongerepte natuur van Zweden. Rust en ruimte zijn daar volop. En dat geeft je een nieuw perspectief op de dingen waarmee je wellicht worstelt.

Dit levert Björk Buitencoaching in Zweden op.
Fysiek bezig zijn in Zweden is heilzaam naast een baan die je veelal vanuit je hoofd ‘doet’. Onze buitencoaches laten je ervaren wat houthakken, vuur maken en bijvoorbeeld een wandeling in het bos te maken hebben met jezelf onder ogen zien en je eigen kracht hervinden en aanboren. Samen ga je aan de slag en verken je je grenzen en/of die van je team.

Buitencoaching in Zweden is mogelijk vanaf vier personen. Wij maken een groep van mensen die zich aanmelden. Je hoeft dus niet zelf een complete groep aan te melden. Maar dat mag uiteraard wel. Een programma duurt 5 dagen en we stellen dit in overleg met jou samen.

Björk Buitencoaching begint met een kampvuurgesprek bij de blokhut op ons terrein. Daar maken we kennis. Jij vertelt waarmee je worstelt en je krijgt al meteen een gouden tip. Als het klikt, maken we vervolgafspraken over het programma in Zweden.

Bel of mail voor een afspraak