Buitencoaching gaat over jou.

Je wensen, doelen, verlangens. Je frustraties, angsten en verdriet.

Buitencoaching, dan kom je echt ergens!
Björk Buitencoaching zet je in beweging en brengt balans, geluk en tevredenheid in je loopbaan, werk, leven en studie. Zowel individueel als in teamverband. Buitencoaching gaat snel. Sneller dan binnencoaching. Van buitencoaching krijg je vieze handen. Want we gaan wandelen, hout hakken of werken in de moestuin. Of we doen ander fysiek werk waarbij je uit je hoofd komt. Ondertussen stuurt de buitencoach het gesprek langs levensthema’s en bronnen van energie. We gebruiken de natuur als voorbeeld. Denk aan een kruising in het bos: waarom kies je welk pad? Juist dat is de kracht van buitencoaching.

Voor wie?
Björk Buitencoaching is voor iedereen die met zichzelf aan de slag wil: puber, student, werknemer, manager, ondernemer. Individu of team. Je hebt wel lef nodig. Want je gaat jezelf onder ogen zien. En dat is stoer werk.

Buitencoaching kan ook in Zweden. Daar heeft Björk Buitencoaching  een speciaal programma voor jou en/of je team. Dat doorloop je in 5 dagen. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Buitencoaching voor loopbaan en leven
Zit ik wel op goede plek bij deze werkgever? Is dit bedrijf nu echt wat ik wil? Omring ik mij met de juiste mensen? Waarvan word ik nou echt gelukkig? Deze vragen gaan mensen zichzelf stellen. Als er kinderen komen. Als je een kroonjaar bereikt. Als je een nare ziekte het hoofd moet bieden. Of als je met pensioen moet terwijl je nog barst van de goede ideeën.

Wij sparren graag met je over deze levensvragen. Gesprekken met ons geven je zelfinzicht en helpen je om bewuste keuzes te maken.

Buitencoaching voor teams
Heb ik de juiste mensen in mijn team, hoe kan ik mijn resultaten verbeteren met mijn team, maak ik voldoende gebruik van de kwaliteiten van mijn team. Waar willen wij als team naartoe? Ook voor deze en nog veel meer vragen kun je terecht bij Björk Buitencoaching. We gaan met het team terug naar de kern van de vraag en dan begint het bouwen. Aan inzicht, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Aan onderlinge relaties en daadkracht.

Verder lezen